021/725.24.03
0740.161.618
 

Evenimente

SAPTAMANA ROMANEASCA

    Cu putin timp inaintea Pastilor, am transformat salonul intr-o casa taraneasca cu gazde primitoare, pregatite sa intampine asa cum se cuvine  vestea  Invierii Domnului.
       Ouale au fost incondeiate, salonul a fost decorat de sarbatoare, cozonacii proaspeti, dulceata facuta in casa si bauturile traditionale romanesti au fost pregatite cu grija de catre gazde.
       Fiecare moment petrecut alaturi de clientele noastre a fost unic si de neuitat.
       Cantecele populare, voia buna si horele  alaturi de cliente, frumusetea “tarancutelor” noastre, imbracate in costume populare traditionale, a adus zambetul pe buze, tuturor celor care ne-au trecut pragul.
       In fiecare zi am avut parte de cate un eveniment deosebit, organizat in colaborare cu partenerii nostri : LONDA, L’OREAL, BABOR, GOSH. Ne-am bucurat de promotii incredibile, pachete de servicii la preturi de sarbatoare, reduceri de 50% la servicii si produse, nenumarate cadouri,  precum si de prezenta in salon a specialistilor in colorare  INOA,  a expertilor in machiaje profesionale GOSH, a trainerului national  BABOR , care a  oferit  cadou minitratamente cosmetice si sfaturi legate de ingrijirea tenului.
      
       A fost o saptamana plina de “frumusete” din toate punctele de vedere pe care v-am daruit-o din tot sufletul Dumneavoastra, clientele noastre dragi.
      Inscriere la newsletter
Introduceti numele
Introduceti e-mailul:
Vreau sa ma abonez
Parteneri
2012 © Toate drepturile rezervate Studio Fistic | Termeni si conditii | Harta site