021/725.24.03
0740.161.618
 

Evenimente

The Facial Bar

Concept inteligent, creat in lumea frumusetii de catre Lidia Sarfati, fondatoare Repechage si practicat cu mare succes in prezent in marile saloane din intreaga lume, The Facial Bar, reprezinta un serviciu expres, profesional, usor de accesat si la indemana oricarui consummator.

Pornit din dorinta rezolvarii problemei actuale a lipsei de timp si respectand regulile de calitate si profesionalism, Lidia Sarfati, propune externalizarea anumitor servicii de cosmetica , prin efectuarea unor tratamente faciale expres in spatiile destinate celorlalte servicii si in timpul efectuarii acestora.

Astfel, in timpul procesului de colorare, sau in timpul efectuarii manichiurii sau pedichiurii, stand comoda intr-un scaun special care va asigura conditii optime de confort, puteti beneficia de un tratament facial  de aproximativ 35 min., la un pret mai mic  si cu rezultate imediate , garantate de Repechage.

Tratamentul  presupune folosirea unor  produse profesionale gandite special pentru a actiona rapid si in profunzime, astfel incat rezultatul final, va fi vizibil  chiar de la prima sedinta : prospetime, hidratare intensa, luminozitate, antirid, lifting. Pret tratament expres : intre 70 lei - 150 lei

 Inscriere la newsletter
Introduceti numele
Introduceti e-mailul:
Vreau sa ma abonez
Parteneri
2012 © Toate drepturile rezervate Studio Fistic | Termeni si conditii | Harta site