021/725.24.03
0740.161.618
 

Promotii

10 ANI DE FISTIC!

VA INVITAM SA NE FITI ALATURI IN ZILELE DE 4 SI 5 DECEMBRIE!

mai mult »

PROMOTII VALABILE IN ZILELE DE 4 SI 5 DECEMBRIE

 

 

 

1.      La efectuarea unui tratament facial din gama FUSION by Repechage, beneficiati de 50% reducere la achizitionarea oricarui produs de ingrijire pentru acasa din aceeasi gama si un voucher cu 10% reducere la urmatorul tratament facial Repechage valabil pana in data de 15 ianuarie 2018

 

2.      La efectuarea unui proces de colorare cu Wella Professional, beneficiati de 50% reducere la achizitionarea produselor de ingrijire capilara pentru acasa, din gama Briliance( par vopsit) sau Fusion( par deteriorat) si un voucher cu 10% reducere la procesul de colorare, valabil in data de 15  ianuarie 2018

 

3.      La efectuarea unei manichiuri sau pedichiuri SPA, marca Jessica, primiti cadou un ulei sau o crema pentru hranirea si hidrataera cuticulelor din aceeasi gama.

 

4.      La accesarea a cel putin doua servicii din departamente diferite , in valoare minima de 200 lei, beneficiati de reducerea de 50 % pentru produsele de ingrijire faciala Fusion, sau capilara, Briliance sau Fusion.

 

5. Accesarea uneia dintre promotiile de mai sus, va da posibilitatea de a participa la TOMBOLA DE CRACIUN, cu premii constand in pachete de produse, servicii sau decoratiuni de Craciun.

 

 

 

VA  ASTEPTAM  CU  DRAG ¡

Fisticutele

 

 

« inapoi
Inscriere la newsletter
Introduceti numele
Introduceti e-mailul:
Vreau sa ma abonez
Parteneri
2012 © Toate drepturile rezervate Studio Fistic | Termeni si conditii | Harta site