021/725.24.03
0740.161.618
 

Promotii

MEZOTERAPIE VIRTUALA

   Dupa cum stiti, datorita factorilor externi, pielea noastra are multe de suferit , de aceea este necesar sa-i oferim ingrijirea de care are nevoie pentru a-si putea pastra prospetimea si supletea.

    Va propunem un tratament de hranire si hidratare intensa, realizat cu ajutorul aparatului de mezoterapie virtuala.

     Dupa demachiere si tonifiere, etapa de eliminare a stratului de celule moarte este foarte importanta. Microdermabraziunea cu pulbere de diamant, este cea mai eficienta  metoda de curatare si exfoliere a pielii , avand ca scop imbunatatirea aspectului si texturii epidermei.

      Astfel tenul este pregatit pentru urmatorul pas, mezoterapie virtuala , care consta in introducerea la nivel celular, cu ajutorul curentulul galvanic a substantelor active cu rol de revitalizare, hranire si hidratare, fara durere sau efecte secundare, fara ace sau injectii.

      Daca in mod normal, doar  5% din ingredientele unei creme ajung in profunzimea tesutului, cu ajutorul acestui procedeu, 95% din substantele aplicate sunt impinse direct in straturile cele mai profunde ale epidermei.

      Fiecare fiola introdusa in aparatul de mezoterapie, contine un cocktail de vitamine, minerale, oligoelemente, antioxidanti, dar si acid hyaluronic si colagen.

     Ultima etapa a tratamentului, consta in aplicarea mastii cu vitamina A, o masca extrem de nutritiva, un adevarat elixir al tineretii pielii.

     Pielea ramane extrem hidratata, revigorata, luminoasa, capabila sa lupte mai usor cu frigul de afara.

      Acesta este tratamentul pe care vi-l propunem pentru perioada iernii! Vi-l recomandam cu caldura si va asteptam ca de fiecare data , cu mult drag  la noi!

 

      PRET TRATAMENT : 195 LEI

 

Inscriere la newsletter
Introduceti numele
Introduceti e-mailul:
Vreau sa ma abonez
Parteneri
2012 © Toate drepturile rezervate Studio Fistic | Termeni si conditii | Harta site