Astrologia Evoluționară vine cu o perspectivă nouă asupra intrebărilor fundamentale

‘Cine sunt eu?, De ce sunt aici?, Care sunt lecțiile mele?’.


I. Ce este Astologia?
Astrologia este un sistem simbolic ce corelează mișcarea corpurilor astrale cu evenimente fizice, astfel descriind materializarea energiei. Aceasta a fost respinsă de nenumărate ori de credințele societății moderne, deoarece viziunile acesteia pot desființa ințelegerea noastră actuală asupra lumii. Suntem invățați sa trăim într-o lume fara însemnătate, random, separată de noi, pe cand astrologia vine cu întelesuri de mult uitate, ce prezinta o lume cu o ordine perfectă, unde totul este conectat print-o forță divină invizibilă, energia. Unde nimic nu este întâmplător, deoarece facem parte dintr-o inteligență superioară, universul.

II: Ce este Sufletul?
Încă din culturile antice, sufletul este perceput ca esența imaterială, ca o conștiința cu o identitate proprie ce ramâne intactă in fiecare viața. Însă, în fiecare viață, acesta își dezvoltă o personalitate subiectiva, un filtru prin care își va percepe experiența, un ego. Fiecare ego manifestat de suflet este conectat cu necesitățile evoluționare ale acestuia.

III.Ce este Evolutia?
Un mod simplu de a valida legea naturală a evoluției este bazat pe experiența universală umană, prin care știm că suntem într-o stare continuă de schimbare. Aceasta lege este aplicata la toată creația, prin viața noastră, a plantelor, a animalelor, schimbările fundamentale ale planetei, etc.
Evolutia este atasata de o lege naturală complementară, involuția. Pentru ca ceva sa fie subiectul schimbării, sfârșitul a ceva preexistent este inevitabil.

Astrologia Evolutionara este o ramură astrologică ce se ocupa cu cântărirea evoluției sufletului in fiecare viață. Aceasta interpretează trecutul sufletului ca abilitați dobandite și excelate, lecții învățate, ce se pot manifesta ca spații de confort in viața actuală, în contrast cu viitorul ce reflectă lecții ce necesita învățate pentru ca evoluția să aibă loc, ce se pot manifesta ca spații nesigure.
Aceste informații pot ajuta orice individ prin a deveni conștient de drumul sau spre o forma mai avansată a sa, și, ulterior, poate lucra impreună cu forțele naturale spre a își atinge scopul evoluționar. Prin facilitarea acestor informații, Astrologia Evoluționara urmarește ghidarea fiecarui individ spre a își atinge potențialul energetic și fizic

ASTROLOGIEPRET
Harta Natala – durata 120 min
300 LEI
Harta Evolutionara – durata 120 min
350 LEI
Previziuni Energetice – durata 60 min
200 LEI
Compatibilitate – durata 90 min
250 LEI
Harta Locationala – durata 60 min
150 LEI