Presopunctura (Masajul japonez Shiatsu) este o formă tradițională de terapie corporală ce se bazează pe principiile medicinei tradiționale chineze și japoneze. Acest tip de masaj are ca scop restabilirea echilibrului energetic în corpul uman, stimulând punctele de presiune și zonele energetice.

O sesiune de masaj Shiatsu implică utilizarea degetelor, palmei și cotului pentru a aplica presiune pe punctele cheie ale corpului, numite și “tsubo”. Terapeutul Shiatsu folosește mișcări precise, de presare, de rotire și de întindere pentru a înlătura blocajele energetice și a stimula fluxul de energie vitală, cunoscută sub numele de “Qi” în medicina chineză.

Această tehnică de masaj poate fi efectuată atât pe o persoană îmbrăcată, cât și direct pe piele, în funcție de preferințele și nevoile individuale ale clientului. Masajul Shiatsu ajută la relaxarea profundă a mușchilor și a țesuturilor, ameliorând tensiunea și stresul acumulate în corp.

Beneficiile masajului japonez Shiatsu sunt numeroase. Aceasta poate ajuta la reducerea durerilor musculare și articulare, ameliorarea stresului și anxietății, îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, restabilirea echilibrului energetic al corpului și stimularea sistemului imunitar. Prin eliberarea tensiunii și revigorarea organismului, masajul Shiatsu poate contribui la îmbunătățirea calității somnului și a stării generale de bine.

Pe lângă efectele sale fizice, Shiatsu are și o componentă terapeutică și spirituală. Prin intermediul masajului, se poate experimenta o conexiune profundă între terapeut și client, iar această interacțiune poate facilita vindecarea emoțională și eliberarea stărilor de disconfort mental.

Masajul japonez Shiatsu este o artă ancestrală, un mod eficient de a restabili echilibrul și armonia în corp și minte. Prin abordarea holistică și concentrarea pe energia vitală, această formă de terapie corporală oferă o experiență relaxantă și revitalizantă, aducând beneficii semnificative pentru sănătatea și bunăstarea generală a individului.

Sedinta 60 min – 200 lei

Sedinta 90 min – 330 lei