• CE ESTE BIO-WELL ?

         Tehnologie performanta, care permite într-un timp foarte scurt şi în mod total neinvaziv, determinarea mai multor parametrii ce ţin  de energetica corpului uman, măsurând emisia de biofotoni.

   Emisiile captate la nivelul fiecarui deget, sub forma unei aure a degetelor, sunt fotografiate intr-un sistem optic cu carmera foto, iar apoi traduse intr-un fisier digital, care sunt analizate de un soft patentat. Prin procesarea tututor informatiilor se elaboreaza un raport care traduce nivelul de energie al intregului organism, cat si nivelul de energie al organelor. Raportul arata  starea holistica a corpului (sanatatea organelor, echilibru mental emotional, aliniamentul centrelor energetici), dar merge si in profunzime, aratand care dintre sisteme sunt incarcate de probleme legate de stres sau probleme de natura patologica.

 Acest  lucru permite aflarea din timp a unor “blocaje” energetice, care, neglijate , pot duce la instalarea unor disfuncţiuni în organism (boli).

Avantajele scanarii prin Bio-Well:

Bio-Well Scanari Bio-Energetice www.sanatateintegrata.ro
  • Este o metoda non-invaziva (nu doare si nu are efecte secundare)
  • Este o metoda rapida (rezultatul este furnizat intr-un timp scurt)
  • Este o metoda de analiza profunda a corpului (poate determina o boala/disfunctionalitate, inainte ca aceasta sa se manifeste in corpul fizic).
  • Se poate urmari impactul in timp real al factorilor pozitivi si negativi care afecteaza corpul.
  • Este o metoda de monitorizare a functionarii si raspunsului corpului in timpul unei terapii, tratament

 

Sedinta cuprinde : scanarea propriu-zisa + interpretare

Pret / sedinta – 148 lei / 45 min